Transportabel Generator sikkerhedstip

Bærbare generatorer er gode at have, når strømmen går ud. Men når du bruger en generator, der er tre farer, at du behøver at vide om for at undgå dem. De er elektrisk stød, kulilteforgiftning og brand.

Når du bruger en generator er der en chance for at få elektrisk stød. Sørg for at holde din generator tør og hvis det regnfulde eller våde ikke bruger. Drive din generator på en tør overflade under en åben, tag-lignende enhed. Ikke røre generatoren, medmindre dine hænder er tørre.

Kulilte (CO) forgiftning opstår, når du inhalerer din generatorer giftig udstødning. Vigtigst, er aldrig at bruge en generator indendørs. Dette omfatter: inde i dit hjem, garage, kælder, krybekælder eller enhver delvis eller lukket område, som er forbundet til din bolig. Ved hjælp af en fan, eller åbning af vinduer og døre er ikke nok til at forhindre CO opbygning.

Endelig, forebyggelse af brande mens du bruger din bærbare generator kan gøres let. Propan, benzin, Petroleum og andre brændbare væsker bør bringes for opbevaring. Alle beholdere skal mærkes korrekt.

Ikke opbevare brændsel i nærheden af ethvert brændstof brændende apparat som en gas vandvarmeren. Usynlig dampe kan bevæge sig langs jorden, hvis brændstoffet er spildt. nyt tag Det kan så være oplyst af det apparat pilot lys. Endelig slå din generator og vente på at køle ned, før tankning. Spildt brændstof kunne antænde på en varm motor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.