Livsforsikring uden liv værdi: Hvorfor unge Snubbing finansiel rådgivning

Denne artikel er skrevet af en 27-årig kvindelig (borderline Generation X / Y) kaldet Rachel. Rachel tilbragte seks år på universitetet, har ingen udestående gæld med undtagelse af regeringen studerende lån. Rachel også har ingen planer om pension, ingen livsforsikring, besparelser eller investering i fast ejendom. Trods rapporter om gennemsnitlige start lønninger for akademikere begynder ved £18,000, nogle endda på £25.000, startede Rachel på £14.000 tre år siden, på trods af at få en førsteklasse æresbevisninger og tilbyder omfattende erhvervserfaring.

Dette er ikke terapi gennem Microsoft Word, men det er ikke ualmindeligt at læse rapporter om “apatisk ungdom” i medierne. For drevet unge kandidater ikke der ganske land hvor de forventede-det er lidt frustrerende at blive stemplet “uvidende”, når det er allerede vanskeligt arbejder university gæld og kæmper dig vej på karrierestigen på et meget konkurrencepræget marked.

Hvad er formålet med at have uafhængighed i alderdommen, hvis du ikke kan opleve det i Ungdom? Det er ikke at sige unge mennesker skal fremmes eller understøttes i deres mindstemål ekstravagance, kun at vi stadig ikke overbevist af alderdom. Vi har måske set vores forældre mister penge i aktier eller private pensionsfonde, eller blive skilt og miste penge gennem ejendom. Vi kan være bekymret om den globale opvarmning og i en alder af selvmordsbombere, vi kan ikke engang være sikker på, om hvor meget kontrol vi har på vores liv alligevel. Med så meget valg om, hvad vi kan gøre, men så få mennesker stærke os med tillid, vi kan godt gøre oprør i mange år fremover – hakke og ændre indtil vi finder noget der passer, eller vi bliver trætte.

Det er for let at mærke unge som apatiske, bare fordi de ikke har fået Pension eller livsforsikring. Selvglad tredive-somethings, der modtages fuld tilskud, dimitterede i en mindre konkurrencepræget marked og købte ejendommen når markedets hus var lav er helt tilfredse med at “tut tut” på deres tyve-noget skygger i deres mangel på økonomisk kyndige erfaring, men dagens Tyve somethings er klemt fra alle vinkler:

Studielån erstatte Universitet tilskud

Kommercialisering af university liv, med banker og kreditkort selskaber aktivt sværmende studerende kunder

Høje ejendomspriser

Meget konkurrencedygtige arbejdsmarkedet

Hvad vi behøver er omfattende finansielle opslagswebsteder, der indeholder oplysninger, som direkte vedrører vores forhold. Websites såsom moneynet () med deres produkt prissammenligninger og finansiere guider (især studerende finance guide) – gå det meste af vejen, men vi ønsker noget, der også tager højde for vores forhåbninger, situationer og vil stå distancen. Vi er ikke negative til pension, livsforsikring og realkreditlån, men hvis vi kommer til at plaske ud masser af dejen, det må være et rimeligt pålidelige investering og vi overbevist fra vi har set hidtil i provokerende, panik-omrøring medier.

Det er rigtigt, at produkter såsom livsforsikring vil mindst beskytte vores familier fra vores gæld og det er vigtigt, men med hensyn til pension, der er for at sige, at i vores alderdom, kan vi ikke vende tilbage til student livsstil – lever i Fællesskaber og Budgetudvalget.

Ressourcer:

Google og kommandoen Søg “define: generation X” eller definere: generation y “for alder reference (kilde til inspiration for denne artikel!)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.