Hvorfor konventionelle visdom er næsten altid forkert!

Kære ven og abonnent:
Jeg vil gerne udvide en varm velkomst til den første udgave af min kvantespring Advantage® 4® Internet nyhedsbrev.
Fra tid til anden vil dette nyhedsbrev, ud over at udsætte dig for gennemprøvede og dokumenterede forskrifter at gøre din virksomhed vokse, teste dine forskellige træk og/eller evner til at lykkes i den virkelige verden af skyttegravskrig.
Ingen i verden lærer metoder og leveregler får du her.
Hvordan kan jeg vide det?
Fordi enhver idé kommer fra min egen erfaring. Herunder de tredive år og mere end 65.000 forretningsbeslutninger. Mere end 500 finansielle præsentationer på fem kontinenter.
Milliarder opstår, når du ikke kunne hæve nogen! Millioner af miles i rejse- og tusindvis af overnatninger i hoteller! Tusinder og atter tusinder af møder! Mere end 250.000 business telefonsamtaler! Utallige succeser og mange, mange fejl!!
‘KONVENTIONELLE VISDOM – FORKERT’
Alle vores liv, vi får at vide af de kloge hoveder er vores mål ikke realistisk. Vores drømme er alt for langt ude.
Vores forventninger er for høje. Vi får at vide, du er nødt til at huske hvem du er, og hvor du kom fra.
Vi er prædiket for at disse ‘ting’ er for ‘andre’ folk; Du kan bestemt ikke forvente det for dig selv; hvem du kidding?
Du vil kun skuffe dig. Det vil være en stor skuffelse. Du ved, hvor du er når du bliver skuffet.
Jeg sige Crap! CRAP!
POPULÆRE KONSENSUS OPSKRIFT FOR MANGLENDE
Den førnævnte retorik er, hvad vi og ethvert andet menneske har fortalt siden Guthrie Man.
Konventionelle visdom har holder folk tilbage for snesevis af århundreder. I fleste er en opskrift på katastrofe. En berømt mand sagde engang, “en sikker formel for fiasko er at forsøge at behage alle.” Nogle vil måske sige, jeg har bygget en karriere på at gøre netop modsat af tiltalende alle.
INDSTILLINGEN MÅL FOR SUCCES
Hvor mange gange i din virksomhed liv har du fortalt dine mål er urealistisk?
Og du accepterer at konventionelle visdom og sænke dine mål?
Vores liv er en serie af sænket forventninger år efter år.
Vi fik bankede af alt omkring os. Ligesom vores forældre og deres forældre.
Vi er produkter af vores sociale og økonomiske miljø. Og vi spørger os selv, hvorfor der er barrios og ghettoerne? Husk, du vil blive hvem du hænge rundt med.
Hvad hvis du blev bedømt af de mennesker du omgiver dig med? Af rådgivere, associates og nære venner.
Hvad vil folk tænke? Glem folk! Hvad synes du? Hvordan vil du bedømme en person som dig selv? Temmelig skræmmende, huh?
Hvad et sørgeligt kontrast der er mellem den strålende, intelligent barn og den gennemsnitlige voksne svage mentalitet. (Freud)
OPNÅELIGE MÅL – IKKE!
Konventionelle visdom siger, du ønsker at sætte opnåelige mål. Mit liv blev ændret en række år siden da jeg hørte Ted Turner af Time Warner/Turner kommunikation (nu AOL/Time Warner) berømmelse sige «sætte mål du ikke udrette i din levetid.» Lyder det som et opnåeligt mål?
Lyder det som et mål med et sæt tidsramme? Konventionelle visdom siger ikke ‘du skal angive en tidsgrænse for dit mål?’ B.S.!
De kloge hoveder fortælle dig, at et sæt tidsramme vil fungere som en benchmark. Faktisk virker det som modsat. Det er virkelig et loft.
Hvor mange gange har vi set nogen give syv dage, en måned, eller 60 dage til at gøre noget? Hvad sker der? Det tager lige netop så lang tid at udføre handlingen.
Gør det ikke? Vi bør i stedet sige – så hurtigt som overhovedet muligt! Hvad sker der, når du får at vide, ‘Jeg savn sig nu?’ Det bliver gjort nu!
Du ser, alle super høj ydeevne folk gå mod konventionelle visdom. Turner, Iacocca, Ford, Dell, Edison, Gates, arbejdspladser, Tom Watson, Perot, Fred Smith, ridder, Bezoes og sandsynligvis nogen superstar, du kender abonnere alle for at gøre, hvad andre mente, var forkert.
Og i hvert enkelt tilfælde, sandsynligvis noget, var ikke betragtes opnåelige. Med andre ord, det stik modsatte af konventionelle visdom.
At samme konventionelle visdom, der er prædiket i vores skoler. Og vi spørger os selv, hvorfor vi ikke mere vellykket! Hvorfor vores børn er ikke gode resultater!
Vi spekulerer på, hvorfor børn er så dårligt forberedt for livet! Vi spekulerer på, hvorfor der er så mange dufuses! (Jeg vil skrive en hel del om dufuses fremover spørgsmål).
Ville du gerne have nogle chancer tilbage igen?
De ting du ikke gjorde.
Og du siger, du ikke kan. Hvorfor?
På grund af dine ansvarsområder, familie, børn, osv. Fordi andre siger så? Fordi tiden er gået du? Fordi du er for gammel nu?
Fordi du ikke har energien mere, eller endda fordi du er for ung? Fordi! Fordi! Fordi! Konventionelle visdom siger du ikke, det er derfor!
Oberst Sanders var 65 år gammel, da han besluttede at sælge stegt kylling i en papkasse. Bedstemor Moses var i sin 80 ‘ erne, da hun besluttede at male.
Hvor gammel er du? Er din idé mere funky end Sanders? Bedstemor Moses’? Er din idé om en fremmed end Ross Perot ideen til at bygge en virksomhed, der kunne outsell IBM på hvad de klarede sig bedre end nogen anden i verden? Billigere? Begyndende med $1.000?
Eller hvad med en teenage Bill Gates ønsker en computer i alle amerikanske hjem! Jeg tror det ikke!
Hvem kidding der?
Hvad med spredning af dot.com virksomheder, min egen inkluderet – 3Clix.com! (Klik her og se) Der er bogstaveligt talt tusindvis af dot.COM’er grundlagt af 20-årige børn til seniorer. Tænk over følgende: I 1994 var der stort set ingen dot.COM’er.
I 1999 over havde 300 dot.COM’er IPO’S for en markedsværdi af en trillion dollars; og det skønnes i 2000/2001 over 900 dot.COM’er vil komme til marked.
294 selskaberne gør mest business på internettet har en gennemsnitlig markedsværdi på 18 milliarder dollars. Der er 30 gange den gennemsnitlige NASDAQ ikke-dot.com virksomhedens marked cap! Det er en ændret verden! Du ændrer?
Hvis du aldrig læst en anden ‘Penge Messias’ kvantespring fordel Internet nyhedsbrev eller aldrig deltage i en af mine seminarer derefter kun følge denne simple forskrift for super succes:
Konventionel visdom er næsten altid forkert.
Du vil forlade dit afkom og/eller familien en meget større ejendom (hvis der er vigtige for dig). Glem forlader penge. Du vil have et meget bedre liv, fordi penge giver dig mulighed for valg.
Hvis du tror, penge ikke købe lykke, ved du ikke, hvor at shoppe. (Linda Peñña)
Som en sidebemærkning skulle på et tidspunkt i mit liv, jeg lade alle mine penge til The Society for forebyggelse af grusomhed mod dyr. Men jeg lod konventionelle visdom ændre mit sind. Vi er alle modtagelige.
Og husk, jeg sagde, at konventionelle visdom var næsten altid forkert! Overflødigt at sige, støtte mine børn konventionelle visdom her!
Til din kvantespring, Daniel S. Peñña, Sr.
P.S. Folk spørger mig ofte at afsløre hemmelighederne af hvad der virkelig gør en super succes, højtydende person. Der er ingen hemmeligheder, som jeg kender. På disse sider vil jeg give dig sandheder (omend brutale undertiden) om at gøre en masse penge. Ikke halve sandheder, misinformation og B.S. du har allerede hørt ad nauseam. Jeg vil spare dig fra at gøre en masse fejl. Fejl jeg personligt har lavet.
PPS Før du køber en selvhjælpsbog, lyd eller video tape eller sætte din butt i en seminar plads, Spørg dig selv ‘ er denne person hvor jeg ønsker at være? Har han ‘været der, gjort, at’ i en major league måde? Jeg ønsker ham som min mentor? Jeg virkelig respekterer hans forretningssans? Har han verdensklasse legitimationsoplysninger? Eller gjorde han gør sine penge ved at sælge som en seminar guru?’

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *