Enkle måder at hjælpe med at undgå id-tyveri

Hvert år bliver tusindvis af mennesker rundt om i verden offer for identitetstyveri… antagelse af deres identitet af andre i et forsøg på at tømme deres bankkonti, etablere falske kreditlinjer i deres navn, eller at drage fordel af nuværende kreditlinjer og max ud nogen kreditkort, som de måske har i øjeblikket.

Heldigvis er der nogle enkle trin, som du kan tage, der vil hjælpe dig med at undgå identitetstyve og holde dine personlige og finansielle oplysninger private.

Tippene nedenfor er designet til at hjælpe dig med at beskytte dine oplysninger, men i sidste ende gennemførelsen af dem er op til dig.

Låse op din poster

En nem måde at holde dine finansielle oplysninger forkert hænder er at købe en lås boks til at holde dine personlige og finansielle poster, indtil de er forældet. Selvom boksen lock ikke behøver at være dyrt, er det vigtigt at købe en robust med en god lås på det i tilfælde af et indbrud, eller hvis nogen skulle være i dit hus ser finansielle oplysninger. Købe en brandsikker lås boks kan også have gavn af at beskytte din personlige information i tilfælde, hvis en brand eller andre naturkatastrofer.

Købe en Shredder

Når det drejer sig tid til at få slippe af gamle poster, ubrugt kreditkort applikationer og andre identificerende oplysninger, en personlig shredder er en af de bedste investeringer, som du kan gøre. Det er generelt bedst at købe en cross-cut shredder, som skærer papir på modsatte vinkler og gør det næsten umuligt at rekonstruere på et senere tidspunkt. Disse fliskværne kan normalt købes for ikke en masse penge, og kan højst udgør omkostningen i fred i sindet, at de kan bringe.

Vær forsigtig med dine oplysninger

Før at give personlige eller finansielle oplysninger, skal du sørge for, at den person, som du giver det til er legitime. Undgå at give nogen id-oplysninger til nogen over telefonen, medmindre du ved sikkert, hvem du taler med, og at det er okay for at gøre det, og ikke sende personlige oplysninger over internettet, medmindre det er via en krypteret og automatiseret system.

Du bør også undgå at besvare anmodninger for adgangskoder til websteder, der foregiver at komme fra administratorer… næsten alle store websites har automatiseret adgangskode generation funktioner, så administratorer ikke ville have brug for adgangskoden.

Betænkning mistænkelig E-mail

Hvis du modtager en e-mail, der hævder at være fra en virksomhed, som du gør forretninger med, men beder om finansielle eller personlige oplysninger, ikke tro det. Ikke svare på det, og ikke klikker på nogen links indeholdt i… i stedet manuelt skrive i de vigtigste Webadressen på webstedet, logge på og rapportere e-mail til selskabet til at kontrollere, om det er legitimt eller ej.

Se din kredit og konti

For at bo på toppen af identitetstyveri, bør du jævnligt kontrollere din kredit rapport og gå over alle kontoudtog og aconto-transaktioner via online bankkonto adgang. Kontroller, at alle afgifter og debiteringer er legitime, og rapportere nogen, der vises uden din tilladelse. Kigge efter konti eller fortegnelser på din kredit rapport at du ikke åbne og kontakte udstederen bør du finde nogen.

Ved at tage lidt tid til at holde styr på dine bankkonti og din kredit rapport, kan du normalt oplev forsøg på tyveri af identitet, mens kan stadig gøres noget for at stoppe det… og måske bare fange personen i loven.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat følgende forfatterens biografi (herunder live URL link) forbliver intakt:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.