Email fidus advarsler

De fleste mennesker online er meget fortrolig med den nigerianske Email brev svindel. De har ofre tusindvis gennem årene og fortsætte med at gøre. Jeg er sikker på, du har modtaget mange i din indbakke i løbet af din online oplevelse. De er nemme at genkende at de erfarne. Men hvis du er ny online tjek følgende tegn. Disse ord er normalt inkluderet (med fede bogstaver) i emnelinjen.

DEAR SIR/FRU

DIN OPFORDRING

HAR BRUG FOR DIN HJÆLP

VIGTIGT

VENLIGST SIR/FRU

JEG BEDER OM DIN HJÆLP

DIN HJÆLP

PRESSERENDE

FRA HR….

FRA FRU…

EN ANMODNING FRA HR. (UDFYLD TOMME)

Vidste du, ifølge online ressourcer, disse e-mails også stammer i Ghana, Togo, Benin.

Endnu mere overraskende, ifølge online ressourcer, er, at mange af disse svindlere endnu ikke opholder sig i landet henvendelser stammer fra. Deres hjemmebase muligvis i Europa, Canada, USA!

Hvad kan den gennemsnitlige person, online-forretning gøre for at undgå disse svindlere?

Masser!

Læs videre!

Hvordan fidus fungerer!

Fidus kunstner proklamerer han er et landflygtige leder eller en person i forbindelse med en tidligere regime. Scammer forsøger at overbevise du, han var tvunget til at forlade sit hjemland af nye embedsmænd.

Dernæst vil de hævder at have en stor sum penge, som regel millioner af dollars, der skal overføres til en “sikker bank” uden for deres land. De skal gøre dette, før pengene er konfiskeret af grådige embedsmænd.

De vil gerne overføre denne enorme pengebeløb til din personlige bankkonto (heldige dig?) Du som ejer af bankkontoen er lovet en stor procentdel af deres millioner!

Næste, kan de anmode du sende dem din bankkonto info, en kopi af din business brevpapir, dit visitkort. Mange vil så spørge offeret til at sende gode gamle amerikanske Dollars til at dække overførslen skatter på forhånd!

Disse Internet svindel kunstner er meget dygtig til baiting en krog, kastede en linje og afhaspning i potentielle ofre. Hvis du modtager en af deres svigagtige e-mail anbringender for hjælp kontakt dine lokale myndigheder eller e-mail udbyder straks.

Tegn på en E-mail-svindel følge:

Enhver aftale for godt til at være sandt.

E-mail stammer fra Ghana, Nigeria, Benin, Togo, Europa.

Breve hævder bånd til høj ranking embedsmænd.

Anmodning om forskud i US dollars i transfergebyrer.

Anmodning om personlig bank information.

Udsagn du har en ukendt fælles ven.

Folk mest modtagelige for svindel:

Folk søger for at få rig hurtig.

Naive typer.

Newbs online.

Ældre.

Tage sig tid til at videregive oplysninger til nederlag Internet svindel kunstner. Kun gennem uddannelse, bevidsthed og tage ansvar vil disse svig kunstner stoppes.

af BB Lee (C) 2004

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *