At give og sælge mere

Angive en deadline for folk at bestille. Fortælle dem, at hvis de ikke bestiller indtil en bestemt dato, de skal betale for noget, de ikke skulle have betalt for i første omgang. Hvis de kan lide dine produkter, er chancerne de vil prøve og gøre den frist, du har foretaget.

Pengene tilbage garanti. Dette virkelig frynsegoder folk op. Intet som at få de penge, de har betalt for, eller noget af det, til at lokke folk til at vælge dine produkter. Garantien kunne have et bestemt antal dage, før det udløber for at give dem tid til at foretage købet.

Tilbyde gratis reparationsservice for de produkter, du sælger. Dette er mest praktisk for dem siden hvor man kan få dem repareret er løst og de ville ikke være uden at produktet i lang tid.

Sætte udtalelser på din print kopi. Den bedste måde at opnå troværdighed og tillid er gennem at have nogle mennesker, der brugte din produkter siger noget om dem. Det er også vigtigt at sætte de fulde navne og placeringen af mennesker i dit vidnesbyrd.

Give bonusser sammen med dine produkter. En lille pris at betale hvis du sammenligner den fortjeneste, du vil modtage, når folk begyndte at købe dine produkter eller få dine tjenester. Gratis bonusser kan være nyhedsbreve, smykker eller rapporter.

Gøre dem videresælge dit produkt. Tilbyde en affiliate program incitament, når de har bestilt for dem at tjene nogle penge. Betalingen vil være afhængigt af salg eller klik, som de gjorde.

Har en 24-timers hjælp service til rådighed. Så vores kunder kan spørge dig spørgsmål eller forespørgsler når som helst at de skal. Dette kan ske via e-mail, fax eller telefon. Din tilgængelighedsstatus tæller en masse for dem og lukketid er ikke en mulighed.

Gratis fragt med alle ordrer. Hvis du ikke har råd til dem, gøre nogle tildelinger eller angivne beløb af ordrer, hvor de får gratis fragt. Chancerne er, de vil forsøge at gøre dette beløb at benytte sig af den gratis forsendelse.

At give gratis prøver og at vinde tillid er den samme. Hvis folk kunne lide dine produkter, ville de ikke tøve med at prøve og købe dem. Eller endda se andre ting, du tilbyder, hvis de kan lide den gratis prøveversion de fik.

Købe en gratis én. Folk elsker at få mere ud af nogle ting. Hvis du sælger flere produkter, er dette også reklame, nogle af dem, ikke for.

Vælge en god printer. Udseende vil altid være den første ting, de vil se. Find en god printer, der vil give retfærdighed til din reklame medier. Rette dine billede først, før du går ind i andre ting.

For kommentarer og forespørgsler om artiklen besøg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.